infoadsalaj@gmail.com
Zalău, Sălaj, România
0721 683 225

Cât de mult ar trebui să coste un site web?

Este una dintre întrebările cele mai frecvent solicitate, dar cu puține răspunsuri în lumea de design web. Chiar și acum, cu milioane de site-uri online, nu există o formulă magică pentru calcularea costului unui nou site web sau costul unui re-proiect web.

Dar de ce nu?

 Întrebările legate de costul designului de site web sunt destule, dar foarte puțini oameni sunt pregătiți să răspundă, chiar și atunci când vine vorba de prețurile profesionale de design web.

Web designeri profesioniști, dezvoltatori și specialiști SEO lucrează împreună pentru a examina câțiva dintre cei mai importanți factori care trebuie cuprinși  într-o ofertă de web design. Aceștia includ costurile specifice ale dezvoltării site-urilor web, precum și costurile de proiectare web pentru diferite componente. Datele includ, de asemenea, caracteristicile curente ale site-ului și costurile de proiectare.

Un site web poate costa oriunde de la 500 până la 15 000 de euro, astfel încât poate fi cu adevărat o provocare pentru a crea un cost specific pentru site-ul profesional.

Am observat apariția unor calculatoare de cotație pe unele site-uri web dedicate promovării unor astfel de servicii, care vă afișează, în urma unui chestionar on-line,  costul site-ului dvs. care vă poate ajuta să determinați cât trebuie să plătiți pentru un site cu aspectul și funcțiile pe care le doriți.

Binențeles că acestea sunt costuri estimative, așa că eu cred că fiecare proiect de site web nou sau reproiectat este unic și trebuie să existe o comunicare în prealabil între client și prestatorul acestor servicii.

Comunicarea este foarte importantă deoarece majoritatea celor care doresc un site web, au cunoștințe medii sau minime despre cum funcționează, care sunt tendințele sau ce poate să ”facă” prezența unui website în mediul online.

În articolul următor vă voi spune cât este de importantă administrarea unui site web.   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

InfoAD IT