infoadsalaj@gmail.com
Zalău, Sălaj, România
0721 683 225

Facebook – cont sau pagină?

Contul şi pagina de Facebook sunt două lucruri diferite. Întâi să facem distincția dintre cele două. Contul de Facebook este profilul personal al unui utilizator. Pagina de Facebook este destinată companiilor, artiştilor, produselor, persoanelor publice… într-un cuvânt, unor branduri, cu scopul de a mări popularitatea acestora şi de a mări interactivitatea cu fanii.

Convertirea profilului de Facebook în pagină:
Convertirea profilului de Facebook în pagina este o operațiune relativ simplă dar pe care trebuie să o efectuezi cu foarte multă atenție dacă nu vrei să pierzi date și postări mai vechi.
Nu este o operațiune foarte complicată însă implică pierderea anumitor postări a anumitor privilegii pe care le aveai cu statutul inițial al contului, așa că trebuie făcută cu grijă și cu câteva măsuri de siguranță.

Convertirea profilului de Facebook în pagina – când trebuie să faci asta?
În primul rând trebuie să îți spunem ca Facebook interzice complet utilizarea altor nume decât cele ale propriei persoane sau afaceri. Nu încerca să faci o pagină, fie ea profil personal sau public, în numele unei companii cunoscute și al cărui brand nu îl administrezi.

Convertirea profilului de Facebook în pagina este o operațiune pe care o poți face dacă vrei ca profilul tău să fie public și să poată oricine da LIKE paginii tale. Profilul public poate avea mai mult de 5.000 de persoane care te urmăresc față de contul personal care este limitat.

Dacă ai făcut din greșeală sau intenționat inițial un cont personal pentru firma ta, trupa ta de muzică, teatru, compania ta, ulterior îți este permis să o transformi în pagină.

Convertirea profilului de Facebook în pagină – ce trebuie sa faci înainte de convertire?
Înainte de convertirea profilului de Facebook în pagină, este foarte important să îți downloadezi toate informațiile și postările, mesajele primite și video-urile uploadate pe site-ul de socializare.

Dacă ești singurul administrator al unor pagini de Facebook sau al unor grupuri, ai grijă să numești și pe altcineva pentru că aceste privilegii îți vor fi înlăturate după convertirea profilului de Facebook în pagină.

Convertirea profilului de Facebook în pagină – cum salvezi datele personale înainte de convertire?
Te-ai hotărât să faci convertirea, acum trebuie să salvezi toată arhiva. Pentru a face acest lucru trebuie să deschizi Facebook, să apeși pe săgeata cu vârful în jos din colțul dreapta al paginii, undeva lângă numele tău, și să selectezi opțiunea Setări.

După ce ai apăsat pe Setări, în josul paginii, după setările pentru nume, prenume, email, parola, găsești opțiunea de a downloada o arhivă completă a contului tău de Facebook. Această arhiva va include toate postările, fotografiile și video-urile pe care le-ai share-uit, mesajele trimise și primite și informațiile din secțiunea About pe care le-ai completat.

Convertirea profilului de Facebook în pagina – ce trebuie sa faci?
După ce ți-ai salvat toate datele, ești pregătit pentru convertirea profilului de Facebook în pagină.

Tot ce trebuie să faci este să accesezi link-ul de convertire a profilului de Facebook în pagină. Ulterior selectezi categoria în care vrei să fie pagina ta și apoi urmezi pașii afișați pe ecran.

Reține faptul că atunci când faci convertirea profilului de Facebook în pagina, singurele date care se vor transfera automat sunt poza de profil și transformarea prietenilor în LIKE-uri ale paginii.

Sursa: www.playtech.ro

InfoAD IT