infoadsalaj@gmail.com
Zalău, Sălaj, România
0721 683 225

Oferta 2019 administrare website

Când vine vorba de administrare site, orice proprietar al unui website trebuie să țină cont de faptul că este unul din cele mai importante aspecte ale afaceri sale. 

Este important ca site-urile să se mențină actualizate, atât din privința codului de programare și platformei pe care acestea au fost dezvoltate, dar și a conținutului și materialelor vizuale, care de multe ori necesită o reâmprospătare sau adaptare în funcție de necesități

Menține-ți site-ul sigur și actualizat în permanență cu informații la zi.

Oferim servicii profesionale de mentenanță site și administrare site, care cuprind următoarele acțiuni:

Administrarea site-ului, întreținerea și mentenanța web au ca scop verificarea și actualizarea informațiilor pe website, respectiv verificarea bunei sale funcționări și modului în care acesta se prezintă vizitatorilor. 

Verificare periodică și monitorizare website (uptime, viteza încărcare pagini, comportament responsiv, indexare Google – cuvinte cheie, pagini, vizitatori –  funcționalități, linkuri, formulare, securitate); îmbunătățirea vitezei de încărcare, compatibilitatea cu decice-urile mobile, monitorizarea traficului pe site.

Modificarea sau actualizarea paginilor web de conținut sau a catalogului de produse și servicii (text, imagini, conținut multimedia).

Actualizare website platforma tehnică, instalare de plug-in-uri, adon-uri și scripturi compatibile.

Servicii de asistență și suport tehnic online, telefonic sau la sediul clientului.

Prețul pentru acest pachet de servicii începe de la 150 lei/lună!

InfoAD IT