infoadsalaj@gmail.com
Zalău, Sălaj, România
0721 683 225

Termoglas

Termoglas a fost înființata în Zalău în anul 1998 și este specializată în producția de tâmplărie de PVC și aluminiu, ferestre, uși, rulouri, obloane, vitrine, fațade cortină. Clienții noștri au avut încredere în noi și sunt firme importante ăn domeniul lor de activitate. Alături de ei am creat ceea ce este TERMOGLAS astazi: un furnizor de soluții și produse complete în domeniul tâmplăriei din PVC și aluminiu. Pentru a asigura o calitate de excepție, siguranță și garanție pentru lucrările realizate, TERMOGLAS are ca și parteneri lideri de piață în domeniile de activitate și se bucură de parteneriate bazate pe încredere și respect reciproc.

Furnizori si materii prime:

Ferestrele si usile se realizeaza din:

 – Profile VEKA din PVC dur, ignifugat, fara plastifianti, exclusiv clasa “A”, pentacamerale, cu pereti de 3 mm, produse in Germania de firma VEKA AG, care are sistemul de management al calitatii certificat DIN EN ISO 9001.

Profilele sunt realizate prin extrudare. Gama SOFTLINE 70 si SWINGLINE au cinci camere de izolare, cu coeficient de transfer termic K=1,1 W/mp K. Pot fi de culoare alba sau imitatie de lemn.

Durata de viata a profilelor este 50 de ani.

– Feronerie ROTO NT, produs in Germania, distribuit de S.C. TERMOSISTEM S.R.L Targu Murescu blocatori tip ciuperca de siguranta, inchidere antiefractie, cu 7 punctede inchidere la o fereastra oscilobatanta, balamale reglabile, dotata cu element de contraactionare gresita, tratat anticoroziv. Garantia ofertita este de 10 ani.

– Geam termoizolant CLAR+LOW-E+Ar, vitrare 4-16-4, grosime 24 mm, produs de S.C. UNION GLASS S.R.L. Carei, SC TERMOTOTAL SRL DEJ. Coeficientul de transfer termic este de 1,1 W/mp K. Garantia oferita este de 5 ani

– Profile aliminiu, vopsite in camp electrostatic, cu sau fara bariera termica, importate din Grecia de: SC PROFILCO SRL Cluj,

Alukönigstahl, SC BALKAN SRL Cluj, SC REMAT MM SRL BAIA-MARE                                       

Produsele oferite, fabricate din materiile prime mai sus prezentate:

  • tamplarie PVC: usi, ferestre
  • tamplarie aluminiu
  • fatade perete cortina
InfoAD IT