Tractări auto Sălaj

Asistența rutieră este preocuparea noastră de bază. Pentru a vă putea oferi servicii complete, suntem pregătiți să intervenim în situația în care este nevoie de tractări auto, transport pe trailer sau depozitare  pe timp limitat a autoturismului avariat.     

Permite-ne să-ţi explicăm în câteva cuvinte ce anume reprezintă fiecare şi mai ales de ce ar trebui să alegi servicii profesionale:

Asistență rutieră este un serviciu de service auto destinat autovehiculelor prin care companii specializate asigură intervenția rapidă în cazul unei defecțiuni tehnice a mașinii, motocicletei sau a altui autovehicul asigurat și are ca scop repararea ei la locul incidentului.

Dacă problema nu poate fi remediată pe loc, se va apela la serviciul de tractări auto pentru transportarea vehiculului la un service auto.

Transportul pe trailer este destinat autovehiculelor care nu se pot deplasa pe drumurile publice din varii motive.

Depozitarea pe timp limitat a autoturismelor defecte sau avariate –  este un serviciu destinat clienților care nu-și pot rezolva diverse probleme legate de autoturism, sau nu dețin un spațiu special pentru a-l depozita în condiții de siguranță.    

Suntem mândri să fim parteneri cu lideri în domeniul asistenței rutiere,atât la nivel național cât și european!