Vidacool Sălaj

Vidacool Sălaj

Societatea noastră vă oferă servicii profesionale de vidanjare, desfundare, decolmatare, curățare canalizare în deplină conformitate cu normele și prevederile legale.

Vă oferim seriozitate, promptitudine, garanție, beneficiind de o ofertă de prețuri și condiții de plată avantajoase.

Prin aceste servicii vă asigurăm golirea mecanizată a haznalelor vidanjabile sau a foselor septice, a decantoarelor, separatoarelor de grăsimi de ape uzate menajere, deşeuri lichide sau nămoluri nepericuloase şi transportul acestora cu autospeciale având diferite capacități, în funcție de cerințele clienților.
Sunt considerate deşeuri nepericuloase substanţele care nu au proprietăţile menţionate în Anexa 4 a Legii nr. 211/2011 privind regimul deşeurilor.
Puteţi solicita acest serviciu sunând la numărul de telefon 0740 915 141 în timpul orelor de program sau prin completarea direct din site a unei solicitări de ofertă!. 
Plata serviciilor se face în urma înțelegeri de comun acord cu clientul și a încheierii unui contract de prestări servicii la data solicitării.
Furnizarea serviciului se face conform solicitării dumneavoastră. În cazul în care autospecialele companiei sunt indisponibile la data şi ora solicitată, veţi fi contactat telefonic pentru stabilirea acestor aspecte de comun acord.

Vezi website!